Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، امسال بحث بیمه کارگران ساختمانی، وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ سامانه خدمات رفاهی ایرانیان و دولت الکترونیک، بیمه‌رسانی به کارگران را متحول کرده‌است.

از ابتدای سال جاری از کارگران ساختمانی خواسته شد که در سامانه خدمات رفاهی ایرانیان ثبت نام کنند. پس از ثبت نام، دو مرحله پالایش، یکی خودکار توسط بانک اطلاعاتی ایرانیان و دیگری هوشمند توسط انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی باید انجام شود تا مشخص شود که متقاضیِ بیمه، حتما، کارگر شاغل در بخش ساختمان است و پس از آن، برای دریافت بیمه به تامین اجتماعی معرفی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجمن‌های صنفی با سرعت عمل کنند

هادی ساداتی، نایب رئیس کانون سراسری کارگران ساختمانی کشور در ارتباط با این سامانه و مراحل بیمه شدن کارگران ساختمانی می‌گوید: پالایش کارگران در کل کشور دارد انجام می‌شود، ابتدا در استان مازندران به عنوان پایلوت انجام شد اما در سال جدید در همه کشور، این سامانه و مراحل پالایش، در حال انجام است.

ساداتی با بیان اینکه ثبت نام در سامانه تمام شده و اتمام پالایش به سرعت عمل انجمن‌های صنفی بستگی دارد، می‌گوید: بعضی از انجمن‌ها در پالایش شرایط مطلوبی دارند، اما برخی دیگر، یک مقداری کُند هستند؛ انجمن‌های صنفی باید در کار پالایش و احراز اشتغال کارگران ساختمانی تعجیل کنند تا کارگران به زحمت نیفتند.

بیش از ۷۰۰۰ کارگر پالایش قطعی شدند

در ادامه، رئیس کانون انجمن صنفی کارگران ساختمانی استان مازندران از پالایش قطعی بیش از ۷۰۰۰ کارگر ساختمانی در سال جدید خبر می‌دهد و معتقد است: اگر انجمن‌ها پالایش را سریع‌تر انجام دهند تا پایان سال، درصد بالایی از متقاضیان بیمه، صاحب دفترچه خواهند شد.

به گفته ساداتی، این ۷۰۰۰ نفر به سازمان تامین اجتماعی معرفی شده‌اند و تعداد زیادی از آن‌ها پس از کنترل سخت‌افزاریِ اطلاعات و انجام مراحل کلینیکی و پاراکلینیکی، صاحب دفترچه بیمه شده‌اند.

اینترنت در شهرستان‌ها کند است و کار با آهستگی پیش می‌رود

ساداتی، کُندی اینترنت و مشکلات ارتباطاتی در فضای مجازی را یکی از دشواری‌های کار می‌داند و می‌گوید: در برخی شهرستان‌ها، گاهی اینترنت برای یک شبانه‌روز یا بیشتر قطع می‌شود و طبیعی است که در این مدت، نمی‌توان پالایش کارگران را انجام داد.

به گفته ساداتی، گاهی حتی خود سامانه هم دچار مشکلات و قطعی می‌شود که این مساله، کار انجمن‌های صنفی را تا چند ساعت و حتی تا یک شبانه‌روز و بیشتر با اخلال مواجه می‌کند.

عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران سراسر کشور اما معتقد است: سامانه خدمات رفاهی و بهره‌بردن از امکانات آن برای بیمه کردن کارگران ساختمانی، کاری جدید از دولت الکترونیک و یک گام به جلو است و قطعا مشکلات و فراز و فرودهایی هم دارد که باید حل شود.

سهمیه‌بندی بیمه دیگر مفهومی ندارد

چالش دیگری که در سالهای اخیر مطرح بوده، بحث سهمیه‌بندی بیمه کارگران ساختمانی است. انجمن‌های صنفی و فعالانِ کارگران ساختمانی همواره با سهمیه‌بندی بیمه مخالف بوده‌اند؛ چراکه به زعم آن‌ها همه واجدین شرایط بایستی بیمه شوند.

حالا با وجود سامانه خدمات رفاهی ایرانیان، به نظر می‌رسد این مشکل نیز حل شده‌است؛ به گفته ساداتی با بهره‌گیری از سامانه، دیگر بحث سهمیه بندی منتفی است و همه واجدان شرایط بیمه می‌شوند.

او می‌گوید: در بخشنامه ۷. ۷ که اردیبهشت ماه توسط مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ابلاغ شد، اسمی از سهمیه‌بندی بیمه نیامده و در کل همه کسانی که در سامانه ثبت نام کرده‌اند، اگر مراحل پالایش را موفقیت آمیز طی کنند، بیمه می‌شوند؛ پس سهمیه‌بندی امسال دیگر مفهومی ندارد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۱۶۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب


آقای علی رمضانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: با گسترش فضای نمایشگاهی مجموعه ناشران کودک و نوجوان  و  دانشگاهی در محیط بزرگتری حضور پیدا کرده اند.
وی افزود: طبق پیش بینی‌های مختلفی که در نمایشگاه صورت گرفته است برخی نهاد‌ها مانند شهرداری تهران، بانک عامل نمایشگاه و مجموعه پست در تلاش هستند تا خدمات بهتری نسبت به سال گذشته ارائه کنند.
قائم مقام نمایشگاه کتاب گفت: ناشران این دوره نمایشگاه در بخش‌های عمومی، کودک و نوجوان، دانشگاهی، خارجی و بین الملل دسته بندی شده اند و ناشران دیجیتال در فضای مشخص و رسمی تری خدمات لازم را ارائه می‌کنند.
آقای رمضانی گفت: فضای مسقف در نمایشگاه امسال در بخش‌های دانشگاهی بیشتر است و بیست درصد (معادل ده هزار متر مربع فضای محیطی و دو هزار متر مربع فضای مسقف به بخش کودک) اضافه شده است.
فرایند غرفه بندی ناشران از ۲۵ فروردین ماه آغاز شده است و هم اکنون مراحل پایانی را طی می‌کند.
سی وپنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم
  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم
  • غذارسانی به حیوانات محبت در حق آنها نیست